Ons concept

DE LAAGSTE PRIJZEN EN DE NIEUWSTE VOETBALSCHOENEN

Ons concept

Het concept van voetbal-online.nl is simpel. Wij willen hét beste startpunt zijn voor het online zoeken naar de beste en meest voordelige voetbalschoenen, kleding en accessoires. Door onszelf niet te laten beperken door een eigen voorraad, kun je bij ons rekenen op een onafhankelijke vergelijking en krijg je standaard de laagste prijs voor alle producten op deze website.

Het assortiment is een samenstelling van de nieuwste producten die direct uit voorraad leverbaar zijn door de grootste Nederlandse webshops binnen de voetbalsport. Hierdoor vind je bij ons niet alleen de grootste namen, maar ook alleen de modellen van het vorige en huidige voetbalseizoen. Uiteraard hebben we de collectie uitgebreid met tijdloze toppers die al jaren aan kop staan.

Online shoppen zonder zorgen

Omdat je alleen via gerenomeerde webshops voetbalproducten koopt, hoef je je niet langer zorgen te maken over de betrouwbaarheid van de webshops. Sterker nog: wij doen er alles aan om alleen de beste en meest vertrouwde webshops op te nemen in ons overzicht. Maandelijks vergelijken we van +/-10.000 producten de prijzen inclusief verzendskosten bij alle grote webshops in Nederland.

Op basis van deze vergelijking nemen wij doorgaans de 2500 nieuwste of best lopende producten mee in ons overzicht. Zo ben je niet alleen zeker van de laagste prijs, maar koop je ook geen producten die al jaren op de plank liggen. Je kunt hieronder lezen hoe je in 3 eenvoudige stappen kunt shoppen naar de beste voetbaldeals in Nederland:

Stap 1: Zoek het gewenste product

De zoektocht naar de juiste voetbalschoen, outfit of accessoires begint bij ons op de website. Maak gebruik van één van de categorieën in onze menubalk of gebruik het zoekveld om de zoektocht te beginnen. Wij raden je aan om de categorie pagina's te gebruiken, omdat hier gemakkelijk kan worden gefilterd op merkt, kleur en prijs. Zo heb je in een paar stappen een overzichtelijk aantal voetbalschoenen die vallen binnen jou criteria.

Stap 2: Klik op de bestelknop op de product pagina

Wanneer je het gewenste voetbalproduct hebt gevonden, ga je met 1 klik naar de goedkoopste aanbieder door te klikken op de bestelknop. Je start nu het bestelproces op de site van de webshop waar je de aankoop zult doen. Je wordt automatisch doorverwezen naar het juiste product. Selecteer hier de gewenste maat en/of kleur en vervolg het bestelproces zoals aangegeven op de website.

Stap 3: Voltooi je online aankoop bij 1 van onze partners

Het bestellen van de producten verloopt zoals je gewend bent van online winkels. Mocht je er om één of andere reden niet uitkomen of heb je vragen over de aankoop? Neem dan contact met de gekozen webshop op of stel je vraag aan ons via de mail! Kijk voor de levertijd van je bestelling op de informatiepagina van de betreffende webshop.

 

 

 

 

Contact

Vragen over de voetbalschoenen op deze website of op zoek naar advies op maat?

E. info@voetbal-online.nl