Over ons

DE LAAGSTE PRIJZEN EN DE NIEUWSTE VOETBALSCHOENEN

Over ons

Welkom op de site van voetbal-online.nl! Waar wij voorheen vooral de focus legde op voetbal nieuws, zijn we vanaf nu het ideale startpunt voor het vinden van al jou voetbalbenodigdheden bij grote webshops in Nederland. Wij vergelijken namelijk honderden van de nieuwste voetbalproducten in onze shoppen bij diverse grote webshops. Zo ben je altijd verzekerd van de laagste prijs en kun je ook nog eens gebruik maken van interessante aanbiedingen en acties.

Wat doen wij?

Voetbal-online.nl is zelf geen webshop. Hier hebben wij bewust voor gekozen omdat het op voorraad leggen van de beste deals simpelweg niet binnen ons bereik ligt. Door samen te werken met diverse andere webshops zijn wij er wel in geslaagd om het meest up-to-date voetbalassortiment van het internet te bieden.

Dagelijks worden alle prijzen automatisch gecheckt en kun je er dus van op aan dat een koop via deze site de juiste keuze is voor je portemonnee. Door alleen door te verwijzen naar betrouwbare en gerenommeerde webshops, kun je er ook nog eens van op aan dat het bestelde product snel en betrouwbaar wordt geleverd. Dit alles maakt ons uniek in Nederland en daar zijn we erg trots op!

Wie zijn wij?

Na een lang verleden als voetbal journalisten en informatie verzamelaars, zijn we sinds 2014 overgegaan op deze formule. We zijn een team van 3 jonge mannen die non-stop op zoek zijn naar de beste deals en de gaafste voetbalschoenen en kleding.

Door jarenlange ervaring in de voetballerij, hebben we de nodige ervaring en weten we wat voetballend Nederland wil. Door een unieke combinatie van kennis en passie voor de sport, zijn we een geschikte partner voor al jouw online voetbal aankopen.

Op onze site geen u of uw, maar een casual persoonlijke approach. Heb je vragen of tips over of op onze website? Stuur dan gerust een mailtje!

 

 

 

 

Contact

Vragen over de voetbalschoenen op deze website of op zoek naar advies op maat?

E. info@voetbal-online.nl